img about hero 1248 07

Om oss

Retendo har spesialisert seg på nettbaserte personalplanleggingssystemer for læresteder og prosjektsystemer for bedrifter av alle størrelser. Med våre løsninger får læresteder et komplett personalplanleggingssystem med alle nødvendige støttefunksjoner, og vi tilbyr prosjektorienterte bedrifter alt fra tidsrapportering og fakturering til en fullstendig, tilpasningsbar forretningsløsning.

Med Retendos løsninger kan du alltid føle deg trygg. Vi har eksistert siden 2001, og tilbyr omfattende brukerstøtte via telefon og e-post. Oppkobling mot serveren vår er dessuten kryptert, og dermed like sikker som nettbanken din. Retendo er ganske enkelt en perfekt løsning for deg som vil ha full kontroll over administrasjonen og optimal brukervennlighet, uten at det koster skjorta.

Hva betyr Retendo?

Ordet retendo er latinsk og betyr å slappe av / stresse ned, noe som er en god beskrivelse av følelsen vi gir kundene våre: de kan stole på at de er i trygge hender.
Retendo er også betegnelsen på en avansert sving i elvepadling, en sport som krever stor fleksibilitet og tilpasningsevne for å kunne navigere i de ville strykene, samt evne til å ta raske beslutninger basert på hvordan situasjonen utvikler seg. Elvepadling krever også konsentrasjon, erfaring og evne til å takle stress. Dette er egenskaper som kjennetegner virksomheten vår: Retendo er et selskap som tilpasser seg endringer i samfunnet, et selskap med korte beslutningsveier, høy kompetanse og medarbeidere med bred erfaring. En samarbeidspartner du kan stole på, rett og slett.

Klimasmart datadrift

Retendos serverhaller oppfyller kravene til miljøsertifikatet Triple Green. Triple Green er en kompromissløs miljømerking. Ikke noe tull – bare klimasmart.

  • Elektrisk kraft fra fornybar energi.
  • Overskuddsvarmen fra serverne utnyttes til oppvarming.
  • Oppvarmingen erstatter andre energityper og gir en totalbesparelse.

Vår kvalitetspolicy

Gjennom et tydelig og strukturert kvalitetsarbeid sørger vi for at kunden får de etterspurte programvarene og tjenestene, og at de holder høy kvalitet.

Vår miljøpolicy

Retendo gjør sitt ytterste for å sette minst mulig miljøavtrykk i all virksomhet.

Retendo Academic – Triple Green Certified